07 julai 2014 @ 10am dalam kenangan

Kelmarin adalah hari yang membuat ibu tersenyum kegembiraan kerana ibu sudah dapat kembali ke blog ibu yang sudah lama di tinggalkan….


Selama nie, sudah banyak kali ibu cuba untuk masuk ke blog ibu nie tapi tak berjaya… Mungkin kerana ibu tak maintain mase tue… Ibu sendiri pun tak tahu puncanya di mana, akan tetapi ibu tetap mencuba... Kadang2  ibu hampir berputus asa di buatnya… Alhamdulillah, akhirnya di bulan yang mulia,bulan ramadhan, bulan yang penuh berkat ini, dengan izin Allah dapat juga ibu masuk balik dalam blog ibu yang ibu rindui selama ini…


Post “Ibu sudah kembali” tu adalah testing semata2, mula2 memang tak boleh pun, asyik duk keluar error jer, tup2 bila cuba acap kali dan suami ibu tolong ejah sikit2, last sekali dapat masuk jugak akhirnya, Alhamdulillah…


Haii…. banyak benda yang ibu nak ceritakan ni sebab lama dah kan tak berkongsi cerita.. Apa2 hal pun ibu kenalah kemaskini dulu blog ibu ni.. insyaallah, di kesempatan lain, ibu akan cerita dari A sampai Z bermula  dari last post pada tahun 2012..


Apa2pun, ibu happy sangat dapat bersama balik dengan teman2 blogger  yang lain dan ibu2 di luar sana..  Insyaallah, ibu akan cuba jaga sebaik2nya blog ibu selepas ni.. Ibu harap teman2 blogger ibu dapat memberi sokongan pada ibu lepas nie… Ok, lah..ibu nak kemaskini dulu apa2 yang patut, ada jodoh kita jumpa lagi…








0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget