Pertandingan Melukis Citra Terengganu2012

kali ni, ibu ada event baru untuk kawan2.. 
Pada kawan2 yang minat melukis, bolehlah try masuk pertandingan ni...

Pertandingan ini terbuka kepada seluruh Warganegara Malaysia dan bertempat di Perkarangan Muzium Negeri Terengganu. Ia juga di bahagikan pada dua kategori iaitu kategori Spontan dan Kategori Karya Siap. 

Insyaallah Kategori Karya Spontan akan berlangsung pada 23-25 Jun 2012. Manakala Kategori Karya Siap pula akan berlangsung bermula 1 April - 10 Jun 2012.

Hadiah-hadiah menarik sedia menanti. 

Jom kita lihat apakah hadiah bagi Kategori Spontan.
Pertama    : RM3000.00
Kedua       : RM1500.00
Ketiga       : RM800.00
Sagu Hati  : RM500.00 (15 Pemenang)

Bagi hadiah Kategori Karya Siap pula akan mendapat

Peratama  : RM5000.00
Kedua       : RM3000.00
Ketiga       : RM1000.00
Sagu Hati  : RM700.00 (15 Pemenang)

Jika sekiranya ada kawan2 yang berminat, disini ibu sertakan alamat Urus setia pertandingan ni...

Urus Setia Pertandingan "Citra Terengganu 2012"
LEMBAGA MUZIUM NEGERI TERENGGANU
Bukit Losong, 20566 Kuala Terengganu, 
Terengganu Darul Iman.
Tel : 09-6321200 Faks : 09-6266164
http://museum.terengganu.gov.my
En.Fairuz Bin Karim : 012-2216977 @ En.Inche Mokhtar : 013-9970746

Ok, lah.. tu jelah ibu nak inform kat korang.. Next time kalau ada lagi event, ibu beritahu you all k!

0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget