Kejohanan Futsal Piala Figos



Hello world!!! Ibu nak bagi satu info ni. Bagi sesiapa yang suka ngan futsal atau ada  pak we2, atau hubby2  yang berfutsal please pay your immediate attention.

Bagi memeriahkan saingan futsal tempatan, Figos dengan kerjasama Ferro Futsal akan menganjurkan  KEJOHANAN FUTSAL MENJELANG TAHUN BARU 2012  pada :

Tarikh   : 31 Disember 2011 (Sabtu)
Masa     : 4.00 PETANG  – 12 MALAM
Tempat : FERRO FUTSAL Subang Jaya

Lumayan gak. Figos Ferro tawarkan tunai RM2,000 kepada Juara, RM1,000 Naib Juara dan pemenang tempat Ketiga serta Keempat masing-masing RM400.

Ingat free keeeeer? Yuran Penyertaan RM 200 bayar dulu. Tapi bagi player2 futsal RM200 ni perkara biasa je. Diorang main 1 game  pun dah habis lebih kurang banyak tu.

Paling menarik, pihak Figos, antara rakan penaja utama Karnival Futsal Harian Metro menghadiahkan ‘Bagpack Futsal Figos’ yang berkualiti tinggi  PERCUMA! Ibu ulang. PERCUMA!!!! Ulang sekali lagi. PERCUMA!!!! untuk setiap pemain sebagai cenderahati.  Terhad kepada 100 pasukan terawal je tau!
                                                                 
Berserta HADIAH MISTERI! Untuk setiap pasukan yang mendaftar  atau membayar awal aje

  • Terbuka kepada semua pemain.
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 29 Disember 2011.
  •  Dapatkan borang penyertaan dengan segera di laman rasmi facebook FIGOS Malaysia.
  • Semua borang penyertaan hendaklah di hantar ke pihak penganjur  melalui email ke  focusarena@yahoo.com atau faks ke 03-92269398
  • Bayaran boleh dibuat terus ke akaun Maybank 114085075510 atau di Ferro Futsal setiap hari bermula 24 Disember 2011.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi Nik Mohd Radzi di talian 019-3519934,019-2102442 atau Zack 019-9444334, 


atau hubungi ibu di mana2 talian hayat yang ada. Terima kasih. :P

0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget