Karnival Usahawan Desa 2011 (KUD 2011)

Alahai terlupa pulak ibu nak announce. KUD 2011. Dah start dah pun tapi kira ok la announce sekarang blom habis lagi. :P

Karnival Usahawan Desa 2011 diadakan:
  • Tarikh: 21 - 25 September 2011
  • Lokasi: Laman 1Malaysia, Presint 2, Putrajaya
Majlis telah dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak semalam.

Antara aktiviti2 menarik
  • Persembahan artis2 popular tanahair
  • Demonstrasi pembuatan batik
  • Demonstrasi kraftangan
  • Padanan perniagaan dan rantaian perniagaan
  • Pertandingan mewarna untuk kanak2
  • Demonstrasi masakan
  • Pertunjukan automobil
  • Produk Malaysia Citarasa Malaysia
  • Bengkel jualan kraftangan nelayan
Itu je la info yang ibu boleh bagi kot. Ibu pun tak pergi. Dapat info ni pun hasil dari koreksanasini. Kalau ada mana2 kawan2 yang pergi KUD 2011 ni share la ngan ibu.



0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget