Enfagrow A+ Smart Camp

 
Siapa kata orang dewasa je yang ada aktiviti-aktiviti menarik. Kanak-kanak pun ada jugak tau! Contohnya macam Anfagrow A+ Smart Camp ni...

Ada pelbagai aktiviti-aktiviti menarik bagi pembelajaran dan pengalaman baru untuk anak-anak anda.  

Jom join diorang untuk membuka potensi minda anak2 kita untuk belajar. Imaginasi anak2 kita merupakan platform pembelajjaran yang hebat. Saje kita je kurang tau bab ni. Sebenarnya bila kita buka potensi minda anak2 kita ni, boleh menjurus untuk pencapaian hebat diorang pada masa akan datang. Kali ni kem ni akan memberikan penekanan kepada interaktif secara unik dengan anak2 dari sudut pemakanan, bahasa, musik dan pernainan. 

Aktiviti Anfagrow A+  ini akan berlansung di beberapa negeri antaranya :

23-25 Sept @ Aeon Tebrau City, Johor. Tengah berlangsung sekarang...

21-23 Okt  @ City Mall, Kinabalu, Sabah

4-6 Nov     @ The Spring, Kuching, Serawak


‘ENFAGROW A+ SMART CAMP’
AMAZING ACHIEVERS
MUSIC MATCH, SPACE WALK, WOT SPELL, DHA EXPERT.

@ Stronger Children Learn More

Sekiranya ibu2 nak dapatkan free sample boleh hubungi Enfagrow. Ibu dah cuba:

Free Phone 1-800-88-3585
Monday-Friday 9.00am-5.30pm.

atau pun log on to www.meadjohnsonasia.com

ataupun SMS : ENFAGROW <nama> to 36660. 

0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget