SPECIAL POST FOR ALLAHYARHAM YOH DE

Namanya Abdullah bin Embong. Dikatakan antara orang yang paling berjasa kepada ayah. Mungkin antara orang yang paling ayah sayang. Bila orang yang disayangi ayah bermakna kami sekeluarga pasti akan turut menyayangi beliau. Beliau banyak berjasa kepada ayah. Allahyarham mendahulukan Ayah dalam banyak perkara. Tak dibezakan antara anak beliau sendiri dengan ayah. Selama 2 tahun beliau jaga ayah not even sekali pun ayah tak pernah ada terasa hati, walaupun sedikit. Ni ibu tau (ayah cerita) sebelum allahyarham meninggal lagi. Kami pun baru tahu allahyarham dah pergi. Tak dapat berita dari sesiapa.

Ya Allah, jauhkan lah Allhyarham dari segala azab kuburmu ya Allah. Jauhkanlah dia dari siksaanmu ya Allah. Lapangkanlah kuburnya dan tenangkanlah rohnya. Moga beliau tergolong dalam golongan orang yang beriman.

Kawan2 yang baca post ibu, harap boleh sedekahkan Alfatihah kepada beliau. Al Fatihah

0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget