Sweet Memory

Kenangan Menggamit Memori.....

Tanggal 31 January 2005 bersamaan 21 Zulhijjah 1425...
Maka terjalinlah ikatan suci antara kita berdua.. Kau Dan Aku adalah Satu...
Aku bersyukur padamu Ya Allah kerana kau pertemukan Aku dan Dia...
Akhirnya Nurul Fatihah Muhamad Ghazali bertemu jodoh dengan Mohd zulkifli...
Moga2 ikatan yang terjalin ini akan kekal buat selama-lamanya....AMIN...
Memory indah bersamamu tidak akan kulupakan sampai akhir hayatku...

Ehhh...berjiwanglah pulak. Tapi itulah perkara yang paling indah dalam hidup ibu...
Tarikh itulah tarikh keramat dalam diari keluarga Fatihah & Zulkifli.. Hari yang cukup bermakna untuk penentu masa depan...Yelah, semua orang pernah bercinta kan?

Nama penuh ibu Nurul Fatihah Binti Muhamad Ghazali. My Hubby Mohd Zulkifli Bin Abu Bakar. Orang panggil ibu fatihah, ada yang panggil nurul, ada jugak yang panggil nurfa.. Kalau masa student dulu orang panggil AH je.. ikut suka hati kawan2 lah nak panggil apa.. yang penting kita berkawan ok...  My Hubby pula orang panggil dia Zul.Macam ibu cakap dalam 1ps post lah, ibu ni hanya Housewife... My Hubby kerja biasa2 je.. tu yang jadi nak buat blog ni.. bila anak2 dah tidur boleh jugak curahkan penat sehari dalam blog ni..

Nak tahu macam mana kami mula2 bercinta dulu?
                               

0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget