Pocong

Sempena malam Jumaat ni, malam ramai orang berani jadi penakut ni ibu nak share ngan kawan2 semua satu video seram. Memang seram. Video ni diambil kat Indonesia. Kita kat Malaysia pun ada buat jugak series macam ni, macam seekers kat ntv7. Tapi tak de lah takut sangat. Yang ni sure takut. Memang dia betul2 buat kat atas kubur tu. Mayat yang keluar tarik kaki ghostbuster tu pun bukan camera trick. Tengok je lah dulu. Layaaaaan...........



0 comments : Apa Pendapat Anda! Terma dan Syarat ▼
Sila Ambil Perhatian:
GO GET IBU tidak akan bertoleransi terhadap tilisan berbentuk SPAM. Komen yang dilihat melampau, tidak bertanggungjawab, menghina agama dan ahli-ahlinya akan dipadam sebaik sahaja dikesan oleh IBU. Kindly respect others!!!

There was an error in this gadget